22. september 2014


1. Containerbil
Vi har bestilt Containerbil for høsten – 14. oktober kl 17.30 starter den i SYD. Minner om at det    ikke skal kastes el artikler, sanitær, maling, dekk, impregnerte materialer (såkalt spesialavfall) på denne bilen.
Dersom dette blir gjort, blir hele lasset beregnet som spesialavfall og kostnaden blir adskillig høyere! Hver enkelt må selv besørge dette avfallet til avfallsdeponi.

2. Meldingskjema fra andelseiere til PM

Det er levert inn en god del mangelskjema fra andelseiere til ProsjektMester. Noen oppfatter vel at dette tar lang tid, men det må nå tas etter tur, så…. Alle får….! Styret har purret opp flere ganger i denne forbindelse!

3. Ferdigbefaring/Overtagelse

Det har vært mange befaringer av ProsjektMester og USBL. Dette er gjort for at resultatet i hovedprosjektet skal overleveres best mulig. Overtagelse vil skje i nær framtid.
Noen boddører er ikke skiftet enda og som nevnt over - det står igjen en del etterarbeider grunnet tilbakemeldinger fra oss alle! Disse arbeidene vil bli ivaretatt..

4. Gjerder

Vi har tidligere informert om gjerder og hvem som skal gjøre hva. Prosjektmester har ansvaret for «3-meterne» og gjerder ved endeleiligheter, mot hushjørnet. Andelseiere som har gjerder lagt utenfor/langs etter bygget, får dekket nødvendig erstatning for råtne bord i gjerdet (refundert utlegg) og maling for gjerdene er/blir utlevert av styret. Gjerder mellom naboer og ut mot stikkveiene/branngatene er andelseierens ansvar alene.

5. Papircontainere

Våre naboborettslag har avskaffet disse containerne, da de ble misbrukt, dvs det ble ikke bare lagt papp/papir i containeren. Vi har igjen 3 containere. En i Nord, en midt i laget samt en som er plassert innenfor LKV 235/239, mot lekeplassen til Sletta.
Vi har flyttet denne fra Landskronaveien fordi den ble misbrukt. Det var til tider stablet søppel og diverse rundt containeren, ikke bra – til tross for flere «remindere».

6. Belysning i Stikkveiene

Høsten er her og det viser seg også i år at det er mange som burde «ha dårlig samvittighet». Vi ber alle om å sørge for at det blir satt i lyspærer i lampene som sitter på uteboden mot stikkveien, 75 w effekt, der hvor det ikke er pærer eller at den må skiftes.. Dette er bestemt i tidligere allmøter og det forventes at alle følger opp at dette er i orden!

Vi skal ha best mulig lys i stikkveiene våre----- dette er sikkerhet og miljø!!

Ønsker alle noen fine høstuker !

Med hilsen
Styret i Landskronaveien