6. april 2014


Våren har endelig prøvd seg og er på vei. Med det følger en del gjøremål;
1. Vi tenker at vi skal sørge for at borettslaget er pent og ryddig og inviterer alle beboere til vårdugnad 29. april 2014. Vi setter ikke noe starttidspunkt, men regner med at vi tar våre deler av fellesarealene. Samler dette på et sted i stikkvegen, søppelsekker vil bli utlevert.

2. Så vil det komme komprimatorbil 30. april. Vi starter i Nord kl 17.00.

3. Minner om at det ikke kastes Elartikler, hvite- og brunevarer, da dette er spesialavfall som hver enkelt må sørge for blir levert selv.

4. Dersom noen har bruk for sand til avretting av heller eller til annet bruk, kan det hentes i sandkassene på lekeplassene. Dette må gjøres før 1. mai, da det kommer ny sand, hilsen Roger Olsen.

5. Rehabiliteringen går sin gang og det er viktig å minne om noen punkt;
A. Montering av markiser og utvendige persienner må ikke monteres før bygget er malt og ferdigstilt med overtagelse. Det må heller ikke monteres direkte på vinduene.
B. Vi har gått bort fra malt undertak på takene over hovedinngang. Det blir kledd med panel i stedet. Dette betyr at det ikke må monteres lamper etc på undertaket før disse arbeidene er ferdig. Dersom det er gjort må det tas ned.

Følgende blir gjort fremover

C. Skillegjerder mellom leilighetene, de såkalte 3 metere, vil bli satt opp foran og bak etter at det er satt opp fundament som holder. Mellom vegg og bod blir det satt opp fortløpende.
D. Det monteres fortløpende ventiler i alle soverom med tillegg av ventil i et oppholdsrom.
E. Takene over inngangspartiene blir ferdigstilt etter hvert med innfesting mot vegg og takpapp.

Vi ønsker alle beboere en riktig God Påske!

4. april 2014
Med hilsen
Styret i LKVBRL